DISCURI ABRAZIVE  Cauta produsul care te intereseaza

Discurile abrazive sunt produse de mare productivitate care lucreaza la viteze periferice mari, se utilizeaza in operatii de debitare si debavurare pe masini de mana sau fixe.Domeniile de utilizare sunt foarte diverse si au la baza tipul operatiei (debitare, debavurare), tipul masinii, materialul supus prelucrarii (otel, otel inoxidabil, aluminiu, roca,...

Discurile abrazive de debitare prezinta un randament mare. Se utilizeaza la debitarea cornierelor, tevilor, barelor, placilor metalice, materialelor de constructii.

Discurile de debitare utilizate pe masini fixe sunt discuri drepte, nearmate sau armate cu insertii din fibra de sticla.

Acest tip de discuri se utilizeaza eficient la operatii la care se cere indepartarea in scurt timp a unor adaosuri mari de prelucrare cum ar fi:        - curatirea si debavurarea pieselor turnate si forjate        - eliminarea defectelor de turnare        - ajustarea sudurilor

Acest tip de discuri se utilizeaza la prelucrarea suprafetelor concave si convexe pentru:        - prelucrarea sudurilor la diferite recipiente        - prelucrarea tablei de caroserie        - constructia de nave        - debavurarea pieselor din fonta, otel si neferoase        - prelucrarea rocilor ornamentale si a betonului.

Arata 1 - 5 din 5 produse